Springkussen

Wij hebben 2 springkussens van 4 x 5 meter en 3,80 meter hoog en gecertificeerd (verplicht) door het "Liftinstituut", en daardoor geschikt voor de verhuur. Tevens zijn de kussens overdekt dus ook geschikt als het regent. 

Voor feestjes bijvoorbeeld verjaardagen, maar ook voor markten, braderieën, buurtfeesten, winkelacties en open dagen (blikvanger) is een springkussen leuk vermaak voor de kinderen. Heeft u een feestje in de planning dan kunt u het springkussen reserveren (let op reserveer tijdig voor weekenden). 

Het springkussen is zeer gebruiksvriendelijk en staat binnen 2 minuten m.b.v een blower.


 


De huurprijs van onze springkussens voor 1 dag is € 65,- (incl.btw) *

Voor iedere extra dag huur rekenen we slechts € 30,- extra.


Multi play Kasteel

Dit multiplay kasteel is 5 x 5 Meter en heeft extra obstakels compleet in thema, waar de kinderen op, over en omheen kunnen springen. Tevens is er een glijbaan waarmee de kinderen naar buiten kunnen glijden.
Huurprijs voor 1 dag is € 75,- (incl.btw) * 
Voor iedere extra dag huur rekenen we slechts € 30,- extra.
 

 


Stormbaan

Tevens hebben we een "Jungle" stormbaan van 9 Meter lang in de verhuur voor zeskampen, markten, braderieën, buurtfeesten, verjaardagsfeestjes en andere evenementen. Dit is vermaak geschikt voor jong en oud. (let op reserveer tijdig voor weekenden).

De huurprijs voor 1 dag is € 95,- (incl.btw) *

Voor iedere extra dag huur rekenen we slechts € 50,- extra.

HUUR STORMBAAN (9 Meter) EN SPRINGKUSSEN SAMEN VOOR 1 DAG €145,- *


Stormbaan


* Voor al onze springkussens en stormbanen geldt dat we binnen een afstand van 30 Km van Ter Apel gratis brengen en halen.
Vanaf 30 Km buiten Ter Apel rekenen we per gereden Kilometer € 0,50. Wij bezorgen echter op een afstand van maximaal 50 Kilometer vanaf Ter Apel. Dit is dus maximaal € 40,- reiskosten bij een afstand van 50 Kilometer vanaf Ter Apel.

Voor reserveringen of meer info bel 0599-587878 of mail naar info@westerwoldeballooning.nl