Springkussen

Wij hebben verschillende springkussens in diverse thema`s en afmetingen welke gecertificeerd (verplicht) zijn door het "Liftinstituut", en daardoor geschikt voor de verhuur. Dit verschilt van een klein overdekt springkussen van 4 x 3 Meter tot een stormbaan van maar liefst 9 Meter lang.

Voor feestjes zoals bijvoorbeeld verjaardagen of een barbecue, maar ook voor buurtfeesten, winkelacties en open dagen (blikvanger) is een springkussen leuk vermaak voor de kinderen. Heeft u een feestje in de planning dan kunt u het springkussen reserveren (let op reserveer tijdig voor weekenden). 

Onze springkussens zijn zeer gebruiksvriendelijk en staan binnen 2 minuten gebruiksklaar.

Onderstaand ons assortiment:"Springkussen Mini Jungle" overdekt, afmetingen 4 x 3 Meter (3,40M hoog) geschikt voor circa 6 kinderen.
Huurprijs voor 1 dag is  € 55,- (incl.btw) *

"Multiplay Kasteel", afmetingen 5,5 x 5 Meter (3,30M hoog) met glijbaan, geschikt voor circa 12 kinderen en heeft extra obstakels waar de kinderen op, over en omheen kunnen springen.
Huurprijs voor 1 dag is € 75,- (incl.btw) * 


"Multiplay Krokodil", afmetingen 6 x 5 Meter (3,20M hoog) met glijbaan, geschikt voor circa 12 kinderen en heeft extra obstakels waar de kinderen op, over en omheen kunnen springen.
Huurprijs voor 1 dag is € 75,- (incl.btw) *  


Stormbaan

"Jungle Stormbaan", afmetingen 9 x 4 Meter (3,70M hoog), geschikt als hindernisbaan voor 2 personen of om met circa 12 kinderen op te spelen. 
Huurprijs voor 1 dag is € 90,- (incl.btw) *  


PAKKETAANBIEDING:
HUUR STORMBAAN (9 Meter) EN SPRINGKUSSEN (4 x 5 Meter) SAMEN VOOR 1 DAG €140,- * 
Ook andere combinatie aanbiedingen zijn mogelijk neem hiervoor contact met ons op.

* Voor al onze springkussens en stormbanen geldt dat we binnen een afstand van 25 Km van Ter Apel gratis brengen en halen inclusief opzetten en afbreken.
Vanaf 25 Km buiten Ter Apel rekenen we per extra gereden Kilometer € 0,50. Wij bezorgen echter op een afstand van maximaal 50 Kilometer vanaf Ter Apel. Dit is dus maximaal € 50,- reiskosten bij een afstand van 50 Kilometer vanaf Ter Apel.

Voor reserveringen of meer info bel 0599-587878 of mail naar info@westerwoldeballooning.nl